ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΜΑΣ

Μοράρης Κ. Εμμανουήλ
Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης με ειδικεύσεις στα αντικείμενα: Διατροφή & εγκυμοσύνη, Διατροφή & αθλητισμός.
Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας το δικό του γραφείο στη Ρόδο,
με διακριτικό τίτλο «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ» 
εφαρμόζοντας σε αυτό προγράμματα τροποποίησης συμπεριφοράς για απώλεια σωματικού βάρους, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και περιστατικά φυσιολογικών (εγκυμοσύνη, θηλασμός, διατροφή σε παιδιά, εφήβους, και ηλικιωμένους) και παθολογικών καταστάσεων αλλά και  περιστατικά αθλητικής διατροφής.
Ως διαιτολόγος συνεργάζεται με οργανισμούς διατροφής, ομάδες αθλητών, ακαδημίες ποδοσφαίρου, ινστιτούτα αισθητικής/αδυνατίσματος/διατροφής και γυμναστήρια.
Ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα σε θέματα υγείας και διατροφής, συμμετέχοντας σε συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις. Έχει ασχοληθεί με την συγγραφή άρθρων σε τοπικά και όχι μόνο μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιπλέον έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων με θέμα τις σωστές Διατροφικές συνήθειες και τη Βελτίωση του τρόπου ζωής καθώς και ομιλίες σε σχολεία.
Επίσης στο χώρο μας γίνονται απαραίτητες μετρήσεις με σύγχρονα μηχανήματα (Body composition analyzer, SenseWear)
που παρέχουν ουσιαστική πληροφόρηση για το σώμα σας και πώς αυτό αλλάζει.
Παρεχόμενες υπηρεσίες:


 


 1. Αξιολόγηση Σύστασης Σώματος

  Μέτρηση τοπικού λίπους και μυϊκής μάζας.
  Μέτρηση σπλαχνικού λίπους.

 2. Ανάλυση Σωματικών Υγρών
  Μέτρηση ενδοκυττάριου-εξωκυττάριου υγρού.
  Προσδιορισμός οιδήματος, ενυδάτωσης-αφυδάτωσης.

 3. Εκτίμηση Οστικής Μάζας

 4. Αξιολόγηση Φυσικής Δραστηριότητας
  Καταγραφή τρόπου ζωής.
    Καταγραφή βημάτων.
  Έλεγχος ποιότητας ύπνου.
 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

SenseWear Σωματομετρητής Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης 

Το SenseWear μετρά διάφορες φυσιολογικές παραμέτρους του σώματος, δείχνοντας την πραγματική ενεργειακή κατανάλωση (καύση θερμίδων) που κατέγραψε τη χρονική περίοδο που το φορούσε ο εξεταζόμενος
SOCIAL

AddThis Google+ Instagram YouTube

TA ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

Tanita MC180MA Μηχάνημα ανάλυσης σωματικής σύστασης μεταβολισμού και λιπομέτρησηςΗ ανάλυση συμπεριλαμβάνει τις τιμές λίπους, μυϊκής μάζας, συνολικών υγρών σώματος με λεπτομερή πληροφορία και ανάλυση εσωκυττάριου και εξωκυττάριου υγρού, τα οποία είναι βασικά στοιχεία για την εικόνα της υδάτοσης του σώματος και της αποτίμησης πάθησης.
To top ↑