Κατσικάκι κλέφτικο στη λαδόκολλα, μία συνταγή που θα λατρέψετε.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό κατσικάκι ξεκοκαλισμένο
- 200 γραμμάρια κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
- 3 μεγάλες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε καρέ μεγάλα
- 3 χρωματιστές πιπεριές καθαρισμένες και κομμένες σε καρέ μεγάλα
- 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ μεγάλα
- 3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
- 1 κουταλιά της σούπας φυλλαράκια από φρέσκια ρίγανη
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 1/4 φλιτζανιού λευκό κρασί ξερό
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 μεγάλες λαδόκολλες
- Λίγος σπάγκος
ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
- Κόβετε σε μερίδες μικρές το ξεκοκαλισμένο κρέας.
- Βάζετε το κρέας για το κλέφτικο στη λαδόκολλα σε μεγάλη μπασίνα και προσθέτετε τα λαχανικά.
- Ρίχνετε το τυρί, το σκόρδο, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το κρασί και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε την μπασίνα και τη φυλάτε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες, μέχρι να μαριναριστεί.
- Απλώνετε δύο μεγάλες λαδόκολλες και αδειάζετε όλο το μείγμα.
- Κλείνετε σε μεγάλο πακέτο και δένετε σφιχτά με σπάγκο.
- Βάζετε μέσα σε ταψί, χωρίς να προσθέσετε στο ταψί νερό ή άλλο υλικό.
- Ψήνετε για 1 ώρα και 15 λεπτά στους 180°C.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
#κατσικάκι#κλέφτικο#στη#λαδόκολλα#