ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

Πέμπτη 16th, Μάιος 2019 / 11:52 Εχει γραφτεί απο
ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

Όταν ανάβετε το φούρνο για να ψήσετε ένα φαγητό, ας τον εκμεταλλευτείτε και ας ψήσετε ταυτόχρονα και λίγη κατσικίσια φέτα. Πεντανόστιμο ορεκτικό!
      

     ΥΛΙΚΑ

  • 250 γραμμάρια κατσικίσια φέτα με χαμηλά λιπαρά
  • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
  • 1 μικρή καυτερή πιπεριά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξερή ρίγανη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • 2 κομμάτια αλουμινόχαρτο 30χ20 εκατοστά

 

       ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

  1. Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε σε λωρίδες την ντομάτα και σε ακόμα πιο μικρές λωρίδες την καυτερή πιπεριά.
  2. Ακουμπάτε κάτω και τα δύο κομμάτια αλουμινόχαρτου, σε σχήμα σταυρού.
  3. Βάζετε δύο κομμάτια ντομάτα, την μισή πιπεριά και αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε τη φέτα, την υπόλοιπη πιπεριά, την ντομάτα, το ελαιόλαδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τη ρίγανη.
  4. Κλείνετε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε στη σχάρα για 10 λεπτά.

 

TIP: Βάζετε την ντομάτα κάτω και πάνω από την πιπεριά για να μη σας κολλήσει κατά το ψήσιμο.

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

 

Εμμανουήλ Κ. Μοράρη

Σχετικα με τον συντάκτη

Εμμανουήλ Μοράρης, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Απόφοιτος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης με ειδικεύσεις στα αντικείμενα: Διατροφή και εγκυμοσύνη, Διατροφή και αθλητισμός.

Δείτει ολα τα αρθρα απο Εμμανουήλ Κ. Μοράρη
To top ↑