Σημαντικά TIPS για πιο υγιεινά Χριστούγεννα.

Τρίτη 15th, Δεκέμβριος 2020 / 23:22 Εχει γραφτεί απο
από το ΒΙΝΤΕΟ

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και μαζί τους έρχεται και η κατάλληλη στιγμή να χαλαρώσετε με συγγενικά και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιορτάζοντας τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Ωστόσο, μαζί με την χαρά των γιορτών, συχνά παρατηρείτε άγχος για τους διατροφικούς πειρασμούς που ελλοχεύουν αυτές τις ημέρες. Τραπεζώματα, εξορμήσεις, γλυκά με πρωταγωνιστές τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, καθώς και η υψηλή κατανάλωση αλκοόλ επικρατούν τις Χριστουγεννιάτικες αυτές ημέρες, φέρνοντας μαζί τους παραπανίσια κιλά από τα οποία συνήθως δεν είναι εύκολο να απαλλαχθείτε!
Με καλή διάθεση και οργάνωση όμως, θα μπορέσετε να απολαύσετε αυτή την περίοδο χωρίς τύψεις και ενοχές!
Σε αυτή τη ραδιοφωνική συνέντευξη με τον κύριο Αριστείδη Μιαούλη σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά TIPS για πιο υγιεινά Χριστούγεννα.
Τηρείστε, λοιπόν, το μέτρο στα γιορτινά τραπέζια και κρατείστε την σειρά σας τις υπόλοιπες ημέρες. Με αυτό τον τρόπο οι ενδεχόμενες μικρές υπερβάσεις τις δύο βασικές ημέρες των εορτών δεν θα σας επιβαρύνουν, αντιθέτως θα σας βοηθήσουν να χαρείτε τις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς τύψεις και προσθήκη ανεπιθύμητων κιλών!
Ευχόμαστε η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων και να τις ζεστάνει, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.
Με εκτίμηση,
Μοράρης K. Εμμανουήλ
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος
Αα

Σχετικα με τον συντάκτη

Δείτει ολα τα αρθρα απο charalampos ioannou
To top ↑