ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

Τετάρτη 24th, Απρίλιος 2019 / 18:47 Εχει γραφτεί απο
ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

Πολύ τραγανές ψητές πατάτες για να συνοδεύσετε το κρέας του Πασχαλινού γεύματος και όχι μόνο.

ΥΛΙΚΑ

  • 6 μέτριες πατάτες
  • ¼ του φλιτζανιού σιμιγδάλι ψιλό
  • ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

1.Βράζετε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζετε και τις βάζετε σε σκεύος με καπάκι.

2.Πασπαλίζετε με το σιμιγδάλι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο.

3.Εντωμεταξύ ρίχνετε το ελαιόλαδο στο ταψί και το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220C για 10-12 λεπτά να ζεσταθεί καλά.

4.Διασκορπίζετε τις πατάτες και βάζετε το ταψί στο φούρνο για 45-50 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

5.Σερβίρετε τις πατάτες ζεστές πασπαλίζοντας αν θέλετε κάποιο φρέσκο ή ξερό μυρωδικό της αρεσκείας σας.

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Εύχομαι
το Άγιο Φως της Ανάστασης
να γεννήσει στις ψυχές όλων
μας αγάπη και ελπίδα.
  Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!
Μοράρης Κ. Εμμανουήλ

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Εμμανουήλ Κ. Μοράρη

Σχετικα με τον συντάκτη

Εμμανουήλ Μοράρης, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Απόφοιτος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης με ειδικεύσεις στα αντικείμενα: Διατροφή και εγκυμοσύνη, Διατροφή και αθλητισμός.

Δείτει ολα τα αρθρα απο Εμμανουήλ Κ. Μοράρη
To top ↑