Βιογραφικό

Βιογραφικό

Λίγα λόγια για μένα

Σπουδές

Σπούδασα στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, όπου και αποφοίτησα το 2005.

Η πτυχιακή μου εργασία είχε ως θέμα «Διατροφή & Eγκυμοσύνη» Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης μου, την οποία θεωρώ πρωταρχικό μέλημα ενός επιστήμονα υγείας συνεχίζω τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Αθλητική Διατροφή στο Π.Μ.Σ. «Διατροφή και Διαιτολογία» του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του ΔΙΠΑΕ» καθώς η αθλητική διατροφή αποτελεί αγαπημένο τομέα ενασχόλησης.

Είμαι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος. 

Εργασιακή Εμπειρία

Από το 2009 διατηρώ ανεξάρτητο διαιτολογικό γραφείο στην πόλη της Ρόδου, με τον διακριτικότίτλο «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ». εφαρμόζοντας σε αυτό προγράμματα τροποποίησης συμπεριφοράς για απώλεια σωματικού βάρους, ενώ παράλληλα αναλαμβάνω και περιστατικά φυσιολογικών (εγκυμοσύνη, θηλασμός, διατροφή σε παιδιά, εφήβους, και ηλικιωμένους) και παθολογικών καταστάσεων αλλά και περιστατικά αθλητικής διατροφής με επιτυχία.

Έχω διδάξει σε μαθητές ΤΕΛ αλλά και σε φοιτητές ΙΕΚ και ιδιωτικών σχολών, μαθήματα που σχετίζονται με τη σωστή διατροφή. Ως διαιτολόγος συνεργάζομαι με ομάδες αθλητών, ακαδημίες ποδοσφαίρου, ινστιτούτα αισθητικής/αδυνατίσματος/διατροφής και γυμναστήρια.

Αρθρογραφία – Ομιλίες

Η διατροφική ενημέρωση του κοινού αποτελεί εξ’ αρχής πρωταρχικό μου μέλημα. Για το λόγο αυτό, αρθρογραφώ τακτικά σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Επιπλέον έχω πραγματοποιήσει ομιλίες σε σχολεία και σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων με θέμα τις σωστές Διατροφικές συνήθειες και τη βελτίωση του τρόπου ζωής.

Σήμερα

Ενημερώνομαι συνεχώς για τα νέα δεδομένα σε θέματα υγείας και διατροφής, συμμετέχοντας σε συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω δημιουργήσει μια μεγάλη βάση συνταγών με γευστικά και ταυτόχρονα υγιεινά και θρεπτικά πιάτα.

Προγραμματίστε μια συνεδρία