Ραδιοφωνική & Τηλεοπτική Παρουσία

Είμαι δίπλα σου και σήμερα και αύριο, με απαράβατο κανόνα συνεργασίας, την απόλυτη ελευθερία στην έκφραση της ορθής διαιτολογικής πράξης, όπως την πιστεύω και την υπηρετώ τόσα χρόνια…

 

Ραδιοφωνική & Τηλεοπτική Παρουσία

Η προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών αποτελεί προτεραιότητα μου. Η υγιεινή διατροφή είναι σημαντική σε όλα τα στάδια της ζωής, για τα βρέφη και τα μικρά παιδιά, τους εφήβους, τους ενήλικες, τις γυναίκες στην περίοδο της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, και για τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα.

Οι διατροφικές συνήθειες αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ζωής και αντανακλούν τον τρόπο που επιλέγουμε να ζούμε και τον πολιτισμό μας. Ωστόσο, στις μέρες μας λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, οι διατροφικές μας συνήθειες τείνουν να γίνονται περισσότερο ανθυγιεινές, ενώ η διαδικασία του φαγητού έχει χάσει την μορφή και την αξία που είχε παραδοσιακά.

Η Διατροφική Πυραμίδα αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες με στόχο την πρόληψη της παχυσαρκίας και την προώθηση της υγιεινής διατροφής στο γενικό πληθυσμό και σε ειδικές ομάδες.

Στρατηγικά έχουμε επιλέξει να δημιουργήσουμε έναν κόσμο γεμάτο από γεύση και υψηλή διατροφική αξία που βασίζεται στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των τροφίμων που γίνονται μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Προωθούμε την υγιεινή διατροφή και όχι την στερητική δίαιτα. Η κατανάλωση γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας, αλλά και εξαιρετικής ποιότητας, συνιστά τον διαχρονικό μας σκοπό και οδηγό.

Ναι!  Μπορεί ο καθένας να βρει τα εσωτερικά αποθέματα δύναμης και να βελτιώσει την υγεία και την αισθητική του.

Προγραμματίστε μια συνεδρία