Η Εμπειρία μου

Στην αρχή, να σου πω λίγα λόγια για την εμπειρία μου…

Εργασιακή Εμπειρία

Έχοντας πλέον αρκετά χρόνια εμπειρίας στην επιστήμη της διατροφής και στην διαιτολογική πράξη, αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα, το διατροφικό πρόβλημα του κάθε ενδιαφερόμενου, βασιζόμενοι πάντα στην σύγχρονη επιστημονική βιβλιογραφία. Διότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και διαθέτει τα δικά του διαφορετικά ατομικά στοιχεία που διέπουν ένα διατροφικό πρόγραμμα. Έτσι καθένας από εμάς διαθέτει τον δικό του ατομικό μεταβολισμό, έχει τα δικά του προβλήματα υγείας και ασκείται με διαφορετική ένταση και συχνότητα. Επίσης, ζει με τα δικά του ιδιαίτερα ωράρια, έχει τις προσωπικές διατροφικές προτιμήσεις  και φυσικά διαθέτει μια ξεχωριστή ψυχοσύνθεση.

Πιστεύω ότι κάθε διατροφικό πρόβλημα αποτελεί ένα παζλ που χρειάζεται μια εξατομικευμένη προσέγγιση. Για τον λόγο αυτό πρέπει πάντα να υπάρχει η κατάλληλη αντίστοιχη διατροφική παρέμβαση. Αφιερώνω χρόνο για εσάς, όχι για να σας κρίνω, αλλά για να σας ακούσω. Να λύσουμε την κάθε διατροφική απορία και προβληματισμό σας. Και σταδιακά να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου σας.

Εδώ μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τη διατροφή ως συνειδητό τρόπο ζωής, χωρίς ημερομηνία λήξης. Εσείς ακόμα να ξεκινήσετε Διατροφή με…
ΣΥΝ__είδηση
ΣΥΝ__εργΑσίΑ
ΣΥ-Μ_ΠΑρΑστΑση;!

Προγραμματίστε μια συνεδρία