Η Φιλοσοφία μου

Και τώρα να σου παρουσιάσω τη φιλοσοφία που με διέπει…

Η Φιλοσοφία μου

Από τα αρχαία χρόνια, είχε φανεί πως η υγιεινή διατροφή μαζί με την άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ακόμη και στην θεραπεία πολλών ασθενειών. Στόχος μας αποτελεί να βοηθήσουμε στην υιοθέτηση μικρών αλλά συνάμα μακροπρόθεσμων διαφοροποιήσεων στην διατροφή αλλά και στην σωματική άσκηση. Να προσφέρουμε έμπνευση μέσω αυτού του μικρού ταξιδιού διαιτολογικής εκπαίδευσης στον καθένα που θα μας επισκεφτεί. Έτσι ώστε να συνειδητοποιήσει και να κάνει πράξη, όλα αυτά τα στοιχεία συνειδητά μέσα στην ζωή του. Διότι όπως γράφει και ο ποιητής σημασία έχει το «ταξίδι» και όλα εκείνα που αποκομίσαμε από αυτό.

Η ανάγκη για μία νέα προσέγγιση είναι επιτακτική! Η φιλοσοφία μου εστιάζει στη διατροφή αλλά και στον τρόπο ζωής (lifestyle) αφού και τα δύο παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία μας. Η κατάλληλη συμβουλευτική, ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας, η οργάνωση και η διαχείριση της καθημερινής διατροφής είναι τα βήματα που εξασφαλίζουν την επιτυχία στη διαχείριση του βάρους και εγγυώνται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ένα πρόγραμμα διατροφής πρέπει να προσαρμόζεται στις συνήθειες του διαιτώμενου. Μόνο έτσι μπορεί να τηρηθεί ένα διαιτολόγιο ή ένα πρόγραμμα διατροφής μακροπρόθεσμα. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και γι’ αυτό γίνεται κατάρτιση εξατομικευμένου διαιτολογίου για κάθε περίπτωση κατόπιν συνεκτίμησης και άλλων τυχών παθήσεων.

Οι κατάλληλες επιλογές τροφίμων καθώς και η διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους αποτελούν «ασπίδα» ενάντια στα χρόνια νοσήματα προσφέροντας ταυτόχρονα ευεξία.

Η διατροφή λοιπόν, μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μία «δίαιτα». Μπορεί να είναι τρόπος ζωής και ευεξίας!

Προγραμματίστε μια συνεδρία