Μεθοδολογία

Και τώρα να σου παρουσιάσω την μεθοδολογία μου…

 

Συμβουλευτική και Εκπαίδευση σε κάθε Συνεδρία

Ίσως με την πάροδο του χρόνου να έχετε απογοητευτεί με κάποιες προσπάθειες που έχετε κάνει. Όπως αυστηρές δίαιτες, χημικές διατροφές, μονοφαγίες και δίαιτες με ονοματεπώνυμο (όπως Atkins, Dunkan). Ίσως ακολουθήσατε «περίεργα» τεστ, δίαιτες από τα περιοδικά  και το διαδίκτυο. Μπορεί όλα αυτά όχι μόνο να μην έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά σε βάθος χρόνου να οδήγησαν και σε διαταραχή του μεταβολισμού και προβλήματα υγείας.

Θα περάσεις από το στάδιο που ο διαιτολόγος – διατροφολόγος απλά σε ζυγίζει και σου σχεδιάζει ένα διαιτολόγιο, σε ένα σύγχρονο στάδιο που η παροχή υπηρεσιών περιλαμβάνει συμβουλευτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, οργάνωση και διαχείριση της καθημερινής διατροφής και έλεγχο βάρους.

Δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του ατόμου, μέσω συμβουλευτικής διατροφικής παρέμβασης, ώστε να αποκτά συνείδηση του σωστού τρόπου διατροφής και της σωστής διατροφικής συμπεριφοράς. Έτσι, καθίσταται εφικτή η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος καθώς και η διατήρηση αυτού, αφού το άτομο ξέρει πώς να τρέφεται ακόμα και μετά το τέλος της δίαιτας! 

 

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε ένα πλαίσιο…

Σεβασμού για το πρόβλημα σου
Εμπιστοσύνης ότι θα τα καταφέρεις
Ασφάλειας κατά τη διαδικασία
Δημιουργικότητας & ευελιξίας
Υποστήριξης & ενθάρρυνσης
Προγραμματίστε μια συνεδρία