Διαχείριση Βάρους & Διατροφική Εκπαίδευση

 

Μείωση Σωματικού Βάρους (Λίπους)

Οδηγηθείτε σε μία ασφαλή απώλεια βάρους, μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Η αλήθεια είναι ότι το ιδανικό βάρος κάθε ατόμου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν υπάρχει μόνο μία μέθοδος προσέγγισης. Ελάτε να ανακαλύψουμε τι λειτουργεί καλύτερα στα δικά σας δεδομένα με γνώμονα πάντα την προαγωγή της υγείας σας.

 

Αύξηση Σωματικού Βάρους

Εάν είστε ελλιποβαρής, μπορεί να αντιμετωπίζετε προκλήσεις όπως κόπωση ή εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Μαζί θα εντοπίσουμε τους λόγους του χαμηλού βάρους και τυχόν ελλείψεις σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ενώ παράλληλα θα σχεδιάσουμε το κατάλληλο πλάνο διατροφής που θα σας επιτρέψει την ομαλή και υγιή αύξηση βάρους, επιδιώκοντας την ενίσχυση του μυϊκού σας ιστού και τη θωράκιση του οργανισμού σας.

 

Διατήρηση Βάρους

Πετύχατε το στόχο βάρους σας; Συγχαρητήρια! Έχετε ξεκινήσει με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τώρα πρέπει να διατηρήσετε τις θετικές διατροφικές συνήθειες που έχετε αναπτύξει. Μέσω της διατροφικής συμβουλευτικής που θα σας προσφέρει η συνεργασία μας, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε νέο εμπόδιο στην καθημερινότητα, βελτιώνοντας συνεχώς την εικόνα του σώματός σας.