Εταιρική Υποστήριξη

Στο Πρότυπο Διαιτολογικό και Διατροφολογικό γραφείο μας << Διατροφική Πυραμίδα>> παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, σχεδιασμού προγραμμάτων ευ ζην (wellness programs) και κλινικής υποστήριξης, τόσο σε εταιρείες όσο και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και οργανισμούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τη διατροφή και την υγεία των ανθρώπων τους.

Μια έξυπνη και σύγχρονη διοίκηση σήμερα αναγνωρίζει ότι οι υψηλές αποδόσεις μιας εταιρείας είναι αποτέλεσμα των υψηλών αποδόσεων εργαζομένων που είναι υγιείς και χαρούμενοι, ενώ εμπεδώνεται όλο και περισσότερο πλέον το αίσθημα ευθύνης που φέρει μια εταιρεία για τη σωματική και πνευματική υγεία του προσωπικού της.

Σχετικές μελέτες έχουν δείξει ότι μια στοχευμένη εταιρική στρατηγική ευ ζην αποφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως βελτιωμένες ατομικές και ομαδικές επιδόσεις, μείωση κόστους που σχετίζεται με αναρρωτικές άδειες, λιγότερες απουσίες και μεγαλύτερη αφοσίωση των εργαζομένων. Η ένταξη προγραμμάτων ευ ζην (wellness programs) που δίνουν βαρύτητα στη βελτίωση πρωτίστως της υγιεινής διατροφής, αλλά και της σωματικής και πνευματικής υγείας, του ύπνου και του άγχους, μόνο κέρδη έχει να αποφέρει για μια εταιρεία στο εγγύς αλλά και στο απώτερο μέλλον. Με το προσωπικό να γίνεται πιο καινοτόμο, δημιουργικό και αποδοτικό, και να δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον και διάθεση συμμετοχής.

Ειδικά σε ό, τι αφορά τη διατροφή, έχει πλέον αποδειχθεί η κρισιμότητα της ένταξης στρατηγικών προώθησης υγιεινής διατροφής στις εταιρείες λόγω, μεταξύ άλλων, και της δραματικής επιβάρυνσης της υγείας και της εργασιακής παραγωγικότητας που οφείλονται σε παθήσεις που σχετίζονται με τη διατροφή. Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, μια διατροφή που περιλαμβάνει τις σωστές ποσότητες συγκεκριμένων τροφών μπορεί να συμβάλει στη μείωση των θανάτων από καρδιακά νοσήματα, εγκεφαλικά και διαβήτη τύπου 2 σχεδόν κατά 50%.

Στο Πρότυπο Διαιτολογικό και Διατροφολογικό γραφείο μας <<Διατροφική Πυραμίδα>>, με επικεφαλής τον Μοράρη Κ. Εμμανουήλ, Msc Αθλητικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων ευ ζην για εταιρείες. Είτε προτίθεστε να αρχίσετε τώρα είτε έχετε ήδη καθιερώσει προγράμματα υγείας και ευ ζην στην εταιρία σας, εμείς θα σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί τα επόμενα βήματά σας, ούτως ώστε οι άνθρωποι σας να είναι πιο υγιείς, πιο χαρούμενοι και πιο παραγωγικοί.

 

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον χώρο σας, μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης, καθώς και στο γραφείο μας.

Προγραμματίστε μια συνεδρία