Mπριζολάκια με μέλι και σάλτσα σόγιας

Τετάρτη 29th, Απρίλιος 2015 / 22:13 Εχει γραφτεί απο
Mπριζολάκια με μέλι και σάλτσα σόγιας

Υλικά

• 1/4 φλιτζανιού μέλι
• 3 κουταλιές σάλτσα σόγιας
• 5 σκελίδες τριμμένο σκόρδο
• 5 χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκαλο, καθαρισμένα από το ορατό λίπος
• λίγο μαϊντανό

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο.
2. Καλύψτε τα μπριζολάκια με το μείγμα. Το υπόλοιπο μείγμα το αφήνετε για να αλείψετε στο ταψι τα μπριζολάκια.
3. Βάλτε τα μπριζολάκια τα οποία έχετε αλείψει με το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί, στο φούρνο στους 180oC για 40-50 λεπτά.
4. Τα σερβίρετε στην πιατέλα και πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Εμμανουήλ Κ. Μοράρη

Σχετικα με τον συντάκτη

Εμμανουήλ Μοράρης, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Απόφοιτος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης με ειδικεύσεις στα αντικείμενα: Διατροφή και εγκυμοσύνη, Διατροφή και αθλητισμός.

Δείτει ολα τα αρθρα απο Εμμανουήλ Κ. Μοράρη
To top ↑