Υλικά:
● 4 αυγά
● 1 αβοκάντο ξεφλουδισμένο και κομμένο
● ¼ φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
● 1 κ.γ. μουστάρδα
● ¼ κ.γ. πάπρικά
● αλάτι
● πιπέρι
Εκτέλεση:
1) Βράζετε τα αυγά και μετά τα βγάζετε από την φωτιά και τα αφήνετε στην κατσαρόλα με το ζεστό νερό για 15 λεπτά.
2) Έπειτα τα ξεφλουδίζετε, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας.
3) Λιώνετε το αβοκάντο σε ξεχωριστό μπολ με ένα πιρούνι και ανακατεύετε καλά τον πουρέ του αβοκάντο, τη μουστάρδα, την πάπρικα, τα αυγά και αλατοπιπερώνετε.
Διατροφικά στοιχεία | |
Ποσότητα ανά μερίδα | 200 γρ. |
Ενέργεια | 303 kcal |
Πρωτεΐνες | 14 γρ. |
Υδατάνθρακες | 8 γρ. |
Λιπαρά | 25 γρ. |
Χοληστερίνη | 426 mg |