1) Βράζετε το κοτόπουλο για 15-20 λεπτά. 2) Βγάζετε από την κατσαρόλα το κοτόπουλο και ρίχνετε μέσα το σπανάκι. Το σωτάρετε για 2 λεπτά. 3) Ρίχνετε στην κατσαρόλα τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το αλεύρι, τον άνηθο, την πάπρικα και το αλατοπίπερο και τα ανακατεύετε καλά. 4) Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190ο C. 5) Λαδώνετε ένα ταψί και απλώνετε το μισό μείγμα, προσθέτετε το κοτόπουλο το οποίο προηγουμένως έχετε ψιλοκόψει και το στρώνετε από πάνω. 6) Αλατοπιπερώνετε ελαφρώς, σκεπάζετε με το υπόλοιπο μείγμα από το σπανάκι, το στρώνετε καλά και πασπαλίζετε το τυρί ώστε να καλύψετε όλη την επιφάνεια. 7) Ψήνετε μέχρι να ροδίσει.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΣυμφωνώΔείτε περισσότερα